khairun's FotoPage

By: khairun nazirah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 25-Sep-2006 07:40 Email | Share | | Bookmark
this is how u want 2 make money!!!!! Cuba jgn x cuba.....

Assalamualaikum / Salam Sejahtera semua



BUAT DUIT DENGAN HANYA BACA EMAIL DAN KLIK BANNER!!!



TAK PERCAYA ??? mestikan tak caya kan.. mana logik.. beri diri anda 5 minit jer,,, baca dan cuba...



Ia percuma tapi kena rajin la baca email. Nak duit Rajin2 lah sikit baca
email. Ini Percuma tak payah bayar....1 sen pun.



http://boffopaidmail.com/pages/index.php?refid=oddiead19



Firstly, saya nak kenalkan korang ngan satu website yang membolehkan
korang sumer dapat extra money.. x kire la korang student ker, dah keja
ker @ mganggur...sume bleh dpt. BARU SIGN UP je dah dapat BONUS USD$500.. ni dlm nilai USDollar, kalau dlm Ringgit M'sia dah RM2000..cube la korg bygkan sdiri...byk giler!

(Tak perlu keluar MODAL 1 sen pun, TAKKAN RUGI, SIGN UP FREE, dapat BONUS $500 lagi direct ke account lepas sign up)
Korang sumer hanya perlu SIGN UP!!


Kitorg buat ni pon smbil2 je....nak cr duit lebih2
sket dan surf punyer surf jumpe la website ni



http://boffopaidmail.com/pages/index.php?refid=oddiead19





Lps sign up, kitorg try2 la tgk account tu..punyela tkejut beruk..dlm smggu je
dlm account kitorg tetibe dah ade USD$1000 iaitu RM4000..

Korang ikut steps yg kitorg dah translatekan dlm bhs mlayu bg menyenangkan korg.
sbb bhs diorg guna tu bebelit sket..pdahal steps die mudah je. okeh! X nak
buang mase lg.. tgk dulu steps die k..

CARA-CARA NAK DAFTAR?.Steps dia mudah jer...


1. Korg klik dekat link



http://boffopaidmail.com/pages/index.php?refid=oddiead19





2. Klik kat 'Sign Up.' (Sebelah kiri website tu).

3. Taip alamat email korg. Nnt diorg akan send kt email korang utk sahkan.

4. Tutup (Close) laman tu.

5. Pastu..pergi tgk kat email korang. akan ade pkataan ni. 'boffopaidmail. com sign up URL'. then, 'Click'.

6. Kat ctu ade 2 link. korg klik je kat link yg ptama tu.

7. Lepas tu, akan keluar laman boffopaidmail. com yang mula2 korang taip alamat email korang tu.

8. Klik dkt 'Sign Up'.

9. Isi borang dia bagi..

10. Sampai dkt cara nak byr..korg pilih je melalui PayPal. Takder PayPal? Sign up melalui link nih.



https://www. paypal.com/ row/mrb/pal= 393KM8F3BATYQ

11. Lepas isi..klik kat 'Sign Up'.

12. Masukkan Username ngan Password yg korang tulis dlm borang td.

13. Kat ctu korg akan nmpk account korang dlm tu ade $500...haaa, btolkan kitorg ckp td?

14. Then, klik dkt 'paid2click' .

15. Kat ctu akan ade 7 banner. Stiap 1 banner korg klik, account korg akan
btambah $10.00 @ RM40.00... utk klik banner ke 2 tggu smpai dia abis surf (lbh kurang dlm 30 saat.

16. Klik smpai abis.

17. Klik kat 'Earnings stats'?

18. Tgkla bape krg dpt dgn hanya klik kat banner. SENANG KAN ??!!

19. Utk tambah duit korg dlm account tu..korang just invite mmber dgn 1st step korg msk td?just tulis dia nyer email.

20. Setiap hari pastikan korang klik dan baca iklan yg dia hantar ke email korang atau pun buka terus akaun korang yg dah berdaftar dgn www.boffopaidmail. com….utk buka akaun, klik kat “member sign in” dan masukkan username dan password korang sebelum ni. Kemudian klik kat “Your Inbox” dan klik setiap iklan yg tersenarai kat situ. Setiap satu iklan/email tu mengambil masa kira-kira 200 saat atau lbh kurang 3-4 minit. Lps tu baru close dan buka iklan yg lain. Setiap iklan/email tu bernilai US$200 Dollar atau lbh kurang RM700.00 duit Malaysia …..tak nak????????? ??

21. Utk tahu jumlah duit korang yg terkumpul, klik kat “Earning Stats”….


Daripada korang sumer dok buang mase dok main FRIENDSTER.. . MYSPACE @ ape kejadahnye lg..baik korg wat ni. bley gak untung. Ringankan beban
mak bapak...iye idak???..hulurkan tgn ringankan beban...


HARUS DIINGAT!!!!

Jgn riso, duit yang korang dapat ni HALAL?.ni atas usaha korang nak dpt duit tu, korang tlg PROMOTE WEBSITE DAN SPONSOR2 BOFFOPAIDMAIL, BOFFOPAIDMAIL bg la KOMISEN kat korang. Same je kalau korang jual barang
dr umah ke umah, cm jurujual..tlg kempen barang?klau dapat ramai
pelanggan, syarikat akan byr lebih komisenkan?? ..same je kan ?ni zaman ape?? korg sggup ke menjaja dr umah ke umah????skrg zaman ni
e-Bussiness ler?x yah penat2 dok jln sane sini..tebalkan muka promote brg
kat org. Kalau org nak beli.. okla kan , bebaloi ngan penat?klau org x nak
beli??cmner? ..x ke membazir air liur jer. Kat cni JUST SURF WEBSITE diorang,..kire TLG PROMOTE brg2 diorang la. Dan korang dpt komisen?cmtula al-kisahnyer? faham btol2
yer.


BOFFOPAIDMAIL. COM AKAN BYR KORG MLALUI?

Kite akan dapat bayaran melalui Paypal. Selepas sign Up kat PayPal, kena sign up pulak kat MalaysiaPal melalui link ni..



http://www.malaysia pal.com/idevaffi liate/idevaffili ate.php?id= 859



MalaysiaPal akan bagi satu ebook PERCUMA & RM5.00 pada sesaper yg sign up.



Ebook tu akan menjelaskan dengan terperinci camna kite nak kluarkan $$$$ dari PayPal dan amik RM di ATM bank-bank tempatan….


PENTING!!!
Selepas korg sume dh register kat BOFFOPAIDMAIL tu, korg kena develope
website korg sendiri utk promote pd kwn2 korg?.senang jer?
1. Taip 'www.tripod. com'.
2. Pastu kat 'CREATE YOUR OWN WEBSITE ON TRIPOD.COM'? klik kat 'Sign Up!'
3. Korg isi la registration kt 'Step 1 Membership tu'?
4. Klik je 'No Thanks'.
5. Pastu korg klik kat 'Build a web site with Tripod SiteBuilder? '.
6. Kat 'Web site templates', klik kat 'Start with an Express Site template'.
7. Kat 'Express Sites' plak, klik la kat 'About My Business'.
8. Then, korg create la sendiri website?kalo susah sgt copy & paste je?



http://boffopaidmail.com/pages/index.php?refid=oddiead19


atau copy dan paste ker browser anda..



http://boffopaidmail.com/pages/index.php?refid=oddiead19





kuala lumpur, malaysia .





Saturday, 27-May-2006 04:18 Email | Share | | Bookmark
Trim N Klenz (RM 69.90 / SS RM73.90 / Sing.& Brunei $35.00)

[/img]http://i72.photobucket.com/albums/i200/oddie_2006/Product%20Era%20Edar/TrimzKlenz.jpg[/IMG]

NP TRIMZ Formula Melangsingkan Badan Yang Selamat & Efektif
NP Trimz menggunakan kaedah herba semulajadi dan diproses secara bio teknologi yang tinggi untuk memecahkan dan membakar lemak-lemak berlebihan yang terperangkap diantara organ-organ tubuh badan kita.

Formulasi NP Trimz adalah satu kejayaan yang telah lama dinanti-nantikan dan dengan wujudnya gabungan NP TRIMZ dan NP KLENZ, ianya dapat mengawal berat badan serta mengekalkan kesihatan kita pada tahap optima.

NP KLENZ Ditokfikasi dan Pembersihan Usus
NP Klenz dapat menolong melancarkan pembersihan sisa-sisa buangan dan toksin yang selama ini terperangkap pada dinding usus kita. Proses ini membolehkan usus kita menyerap lebih vitamin dan mineral secara efektifnya. Dengan ini, kita dapat merasa lebih bertenaga serta mendapat kesihatan yang optima.

NP Klenz mempunyai formulasi yang unik dengan adanya pelbagai kombinasi buah-buahan, sayur-sayuran dan bijirin. Kombinasi ini kaya dengan enzyme, asid amino, vitamin, mineral dan phytonutrients dimana ianya dapat memecahkan lemak, protein dan karbohidrate yang terkandung dibadan kita secara efektif.

Cara pengambilan NP TRIMZ ( Siang )
Campurkan satu paket kedalam satu cawan air.Kacau dan minum segera. Ambil satu paket setiap hari selepas sarapan pagi. Jika tidak sarapan pagi, boleh diambil selepas makan tengah hari.

Cara pengambilam NP KLENZ ( Malam )
2 biji kapsul sekali selepas makan malam.

* Mempunyai 2 perasa iaitu mocha dan buah.
* Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia – MAL20040154T

- Kandungan didalam NP KLENZ – Follium Sennae Cassia – 150mg dan Fallium Aloe Vera Liliceae 150mg

- Kandungan didalam NP TRIMZ – Isolated Soy Protein, Guar Gum, Dextrose Monohydrate, Concentrated Derived Enzyme, Colostrum Milk Powder, Vitamin A (Beta Carotena), B Complex(B1,B2,B3,B6,B12), Folic Acid, Ascorbic Acid, D3,E Mineral (Calcium,Copper, Iodine, Magnesium,Maganese,Potassium,Phosphorus)

Banyakkan minum air masak untuk mempercepatkan proses pelangsingan.
Pembelian secara pukal iaitu 10 kotak keatas, harga boleh dirundingkan.



Wednesday, 24-May-2006 16:18 Email | Share | | Bookmark
Good Quality Product / Cosmetics

Siape yang berminat boleh sms 012-9068 215 / E-mail:OddieNaz@gmail.com... terbuka kepada sesiape jer yang berminat nak jadi Dealer...We give the best price...

MAKE-UP PRICES

SKII COMPACT WITH REFILL RM35 / EM RM40
MAC code NC25 COMPACT POWDER with REFILL RM35/ EM RM40
MAC COMPACT WITH LOOSE CODE 01 RM35 / EM RM40
CLINQUE code 286 24COLORS RM35 / EM RM40
CLINIQUE 229 36 COLORS RM40 / EM RM45
LANCOME code: 492 STAR RM35 / EM RM40
MAC code 2853 ROUGE WITH CPOWDER SINGLE RM35 / EM RM40
CLINIQUE code 6892 STAR RM35 / EM RM40
MAC MASCARA RM20 / EM RM25
KRIM CHINA BOTH RM40 / EM RM45
LANCOME 3 IN 1 code 8369 RM35 / EM RM40
C.POWDER(S) CLINIQUE RM30 / EM RM35
SHISEIDO (C.POWDER WITH REFILL) RM35 / EM RM40
C.POWDER SKII (WITH REFILL) RM35 / EM RM40
C.POWDER (SKII WITH REFILL) RM35 / EM RM40
24COLORS CLINIQUE RM30 / EM RM35
FOUNDATION SKII RM35 / EM RM40
SKII LOVE code 8025 RM30 / EM RM35
LANCOME 'B' RM40 / EM RM45
LANCOME ROSES RM40 / EM RM45
CLINIQUE ROSE RM40 / EM RM45
CLINIQUE C/POWDER WITH EYESHADOW RM35 / EM RM40
SKII C/POWDER WITH EYESHADOW RM35 / EM RM40
C.DIOR C/POWDER SINGLE RM25 / EM RM30
SKII BLUSHER RM20 / EM RM25
SKII RIBBON RM160 / EM RM165
Mac Lipsticks each RM20 / EM RM25
LANCOME WINGS RM40 / EM RM45
MAC code 285 24colors RM35 / EM RM40
C.POWDER CLINIQUE (WITH REFILL) RM35 / EM RM40
C.POWDER LANCOME (WITH REFILL) RM35 / EM RM40
WHITE REVITALIZING CREAM (EXFOLIATING SCRUB) RM35 / EM RM40
CLINIQUE WITH EYESHADOW + SINGLE POWDER RM35 / EM RM40
C.POWDER LANCOME (WITH REFILL) RM35 / EM RM40
LANCOME RIBBON RM40 / EM RM45
BLUSHER SKII/ RM20 / EM RM25
LANCOME PHOTOGENIC LIQUID FOUNDATION RM35 / EM RM40
SKII C.POWDER SINGLE RM30 / EM RM35
MAC BLUSHER RM20 / EM RM25
SKII C/POWDER SINGLE RM30 / EM RM35
MAC BLUSHER RM20 / EM RM25
SKII BLUSHER +EYESHADOW RM30 / EM RM35
SIVANNA EYESHADOW each RM20 / EM RM25
CLINIQUE 4C/POWDER RM40 / EM RM45
MAC C/POWDER WITH LOOSE RM35 / EM RM40
LANCOME SET E.M RM40 / EM RM45
LANCOME C.POWDER WITH REFILL RM35 / EM RM40
LANCOME C/POWDER SINGLE RM30 / EM RM35
CHANEL C/POWDER WITH LOOSE RM35 / EM RM40
LANCOME (C/POWDER WITH REFILL+ EYESHADOW) RM35 / EM RM40
CLINIQUE code B03 RM35 / EM RM40
VOV PHOTOGENIC LIQUID FOUNDATION RM35 / EM RM40
CLINIQUE C.POWDER WITH LOOSE RM35 / EM RM40
MOISTURIZER LANCOME RM35 / EM RM40
CLINIQUE MOON code 658 RM40 / EM RM45
BLACK CASHMERE FOR MEN (ORIGINAL) BOTH RM120 / EM RM125
WHITEA SKINCARE RM160 / EM RM165
SKINCARE SET RM160 / EM RM165
LANCOME MOON code 458 RM40 / EM RM45
SHISEIDO (C/POWDER WITH REFILL) RM35 / EM RM40
C.DIOR C.POWDER SINGLE RM35 / EM RM40
C.POWDER CLINIQUE (WITH EYESHADOW RM35 / EM RM40
LANCOME SEMI-D code 451 RM30 / EM RM35

(Harga ni dah discount, this is dealer prices…) Price for Sabah Sarawak is include for delivery charges. Kalau berminat boleh call / sms saya oddie :
012-9068 215 atau email : oddie_ad19@hotmail.com / oddieNaz@gmail.com


Wednesday, 24-May-2006 16:13 Email | Share | | Bookmark
Sabun Bunga Perawan

Sabun Bunga Perawan
Hai All!!!!!

Wanita sering dibelenggu oleh permasalahan dalaman. Keputihan sering melanda wanita dan selalu mengakibatkan hubungan kelamin menjadi dingin dan hambar sehingga kadangkala boleh juga mengakibatkan suami hilang mood untuk melakukan hubungan intim. Permasalahan ini berlaku sejak berkurun lamanya dan masyarakat Asli Madura menjadikan Bunga Perawan sebagai alternatif utama dalam penjagaan dalaman harian wanita.Bunga Perawan merupakan adunan turun-temurun masyarakat Asli Madua, dpercayai dapat membantu wanita dalam penjagaan dalaman seharian. Diadun dari bahan semulajadi tanpa sebarang bahan yang memudaratkan. Rasailah keberkesanannya ~ seolah-olah anda dihargai setiap masa.

Cara penggunaan :-
Basahkan sabun dan cuci di bahagian dalam vagina.
Biarkan 1-2 minit dan dibilas dengan air bersih.

Fungsi dan Khasiat Bunga Perawan:
- Menghilangkan keputihan dan menyerap lendir yang berlebihan.
- Membantu menghilangkan bau yang kurang enak pada alat sulit femina
- Membantu menghilangkan flek2 hitam di celah2 peha secara perlahan
- Membantu mengembalikan kesegaran pada vegina terutama selepas melahirkan anak
- Berupaya menjadikan hubungan suami isteri lebih intim dan sempurna
- Boleh digunakan oleh gadis selepas haid pertama dan juga kaum ibu yang telah berusia.
- Sesuai untuk mereka yang mengalami masalah bau badan
- Membantu menghilangkan parut-parut jerawat pada badan dan sekitar tubuh

Bahan2nye:
- Ekstrak Pati Sireh
- Akar serapat
- Kunyit hidup
- Majakani
- Pati haruan
- Kacip fatimah
- Temulawak

Pantang: Kalau didlm haid, tidak dibenarkan menggunakan sabun ini.

Testimoni :
1. me memang ada masalah keputihan. kena pakai panty liner le kalau tak nanti kotor panty kita. pernah tanya dr. tapi dia advised buat full check-up. malasnya nak pergi sebab kena buat appointment dulu lepas tu nanti nak pi amik result semua. gynae tu ramai orang. tu yang tak sanggup nak menunggu. semenjak 2 menjak ni me try bidadari & sabun ni. okey le. panty tiada bendasing lagi. tapi kena check balik lepas period nanti le coz me, selalu lepas period mesti ada bendasing tu kat panty liner.

2. Kiter dah pakai sabun ni masuk yg buku kedua. Itu pun sebab potong 2 bahagian. Memula pakai dulu, 3-4 gatal..... Pastu ok. Mungkin sebab proses pemulihan. Nak diikutkan kiter takde lah keputihan, cuma bila naik mai period tu... (org pompuan sure tau) Pada kiter, sabun ni mmg bagus. Flek2 itam dekat celah paha tu berkurangan.

3. Mmg memula pakai 3-4 ari gatal walaupun takde masalah keputihan. Tapi takdelah gatal mereyam gitu...sikit2 je, ianya proses mengeluarkan kuman. Dan mmg flek2 itam celah peha tu berkurangan.
dan jugak.....ianya jugak dpt menhilangkan bau badan.Sabun ni mmg dpt menghilangkan hitam kt celah paha tu. Ianya secara perlahan, tp dlm masa seminggu dah boleh nampak perubahan tersebut. Saya dah pakai hmpir 2 bulan lebih....mmg dah makin clear kat situ... . Saya sapu kat ketiak sbb ianya dpt menghilangkan bau badan dan memutihkan, malah kt perut pun sapu sbb hitam2 bekas strechmark.

SOALAN PENGGUNA
1. Adakah ibu mengandung boleh menggunakannya?
Ya org mengandung bleh menggunakannya sbb ia x memudaratkan malah akan membaikpulih hormon di bhg 'tuuttt' dan juga akan mengawal kegatalan (kalau yg ada alahan) sbn ni bkn shj digunakan dibhg 'tut' tp juga dimana2 bhg anggota bdn utk menghilangkan parut2 halus (kecuali parut luka yg dlm)...kecuali bhg muka xleh digunakan. so xde masalah bg org guna ngandung guna sbn ni.

2. Semasa haid dilarang menggunakan sabun ini, mcmana pulak dgn ibu2 yg baru lepas bersalin, bolehkan menggunakannya?
Salah satu bhn dlm sbn tu ialah temulwk. Temulawak ni x boleh ditemukan dgn darah haid kerana akan menyebabkan kegatalan yg teruk semasa haid..begitu juga dlm pantang...ini adalah hanya semasa darah haid tgh heavy shj...selepas tu dah ok dah...

3. Org peknen bleh guna tak sabun ni?
Org peknen boleh tp kalo dah 6bln keatas kandungannya dah xleh guna kat bhg sulit tu takut mempercepatkan kontraksion, tp bleh guna kat bhg2 lain anggota badan.

4. Nape ms period xleh guna?
Sbb dlm sbn perawan ada kunyit & temulawak, kedua2 herba ni akan menyebabkan kegatalan yg teruk bl bertemu dgn darah haid yg kotor tu, jd tunggu dulu smpi kering br pakai balik.

5. Terhad tu wanita je ke?
Lelakipun bleh guna gak tuk menghilangkan parut2 dibadan. Tak salah, cuma fungsi utama sbn perawan ialah mengatasi masalah keputihan, fungsi ke2 hilangkan flek2 hitam & parut2 halus, jd semua bleh pakai, wanita & lelaki juga.

6. Nape anak below 18 xleh pakai?
Bleh guna cuma jgn guna ka bhg sulit sbb anak ni masih dara. Takut memudaratkan plak.



Berminat...E-mail / sms / pm me... 012-9068 215 / oddienaz@gmail.com


Wednesday, 24-May-2006 16:09 Email | Share | | Bookmark
1st grade Perfume

BVLGARI
CHANEL 5
ELIZABETH ARDEN SPLENDOR
View all 59 photos...
Hi All, kite pun ader jual perfume Reject...semua perfume ini di 'reject' untuk Pasaran Eropah .Bau perfume for Pasaran Eropah quite different, lebih kurang 5% hingga 10% dari Pasaran Asia.Iklim kat Asia & Eropah pun different, so pengeluaran spec sedikit berbeza....And one more thing perfume ni tahan hingga 7 - 8 jam....
so kalau ader sesaper yang berminat bolehlah PM / SMS me at 012-9068 215 or E-mail me at oddie_ad19@hotmail.com


List Perfume yang ada:
ITEMS (BRANDS) Ladies ML Eau de parfum(EDP/ Eau de Toilette (EDT)

Alfred Dunhill - Desire (L) 75ml EDT
Aigner In Leather (L) 125ml EDT
Bvlgari - BLV (L) 100ml/75ml EDP
Burberry - London (L) 100ml EDP
Burberry - Touch (L) 100ml natural spray
Burberry - Week End (L) 100ml EDP
Bvlgari - Pour Femme (L) 100ml EDP
Casablanca (L) 125ml EDP
Calvin Klein - Moment (L) 100ml EDP
Calvin Klein - Eternity (L) 100ml EDP
Calvin Klein - Escape (L) 100ml EDP
Calvin Klein - CK BE unisex 100ml EDP
Calvin Klein- CK ONE unisex 100ml EDT
Calvin Klein- Truth (L)
Carolina Herrera - Carolina (L) 100ml EDT
Chanel - Mademoiselle (L) 100ml EDP
Chanel - Coco Pink (L) 100ml EDP
Chanel Allure Sport (L)
Chanel- No 5 (L) 100ml EDP
Chanel - Chance (L) 100ml EDP
Christian Dior - Dolce Vita (L) 100ml EDP
Christian Dior - Dune (L) 100ml EDP
Christian Dior - Forever and ever (L) 60ml/30ml EDT
Christian Dior – I Luv Dior (L) 100ml EDT
Christian Dior- Tendre poison (L) 100ml EDT
Christian Dior - Poison (L) 100ml EDT
Clinique Happy (L) 100ml parfum spray
Clinique Happy To Be (L) 100ml
Clinique – Happy Heart (L) 100ml EDP
Davidoff- Echo (L) 100ml EDP
Davidoff - Sun, Sand and Sea (Lim Edition) (L) 100ml EDT
Davidoff - Cool Water (L) 100ml EDT
Dolce & Gabanna –Lightblue (L) 100ml EDT
Dolce & Gabbana - Sicily (L) 100ml
Elizabeth Arden - 5th Avenue (L) 100ml edp
Elizabeth Arden - Green Tea (L) 100ml eau parfume
Elizabeth Arden – Splendour Blue(L) 100ml EDP
Elizabeth Arden – Splendor Pink (L) 100ml EDP
Elizabeth Dior - Flowers Pink (L) 100ml EDP
Elizabeth Dior - Flowers Blue (L) 100ml EDP
Elizabeth Dior - Fresh (L) 100ml EDP
Elizabeth Dior - Soft ( L) 100ml EDP
Estee Lauder - White Linen (L) 60ml EDP
Estee Lauder - Intense Pleasure (L) 100ml EDP
Estee Lauder – Beautiful (L) 100ml EDP
Estee Lauder – Beyond Paradise (L) 100ml EDP
Estee Lauder - Pleasures Exotic (L) 100ml EDP
Estee Lauder - Intuition (L) 100ml EDP
Escada – Magnetism (L) 75ml EDP
Escada – Rockin ‘ Rio (L) 100ml EDT
Escada- Ibiza hippie (L) 100ml EDT
Escada- Island Kiss (L) 100ml EDT
Escada - Sentiment (L) 100ml EDT [color=red]( NO STOCK )

Giorgio Armani - Mania (L) 100ml EDT
Giorgio Armani - Sensi (L) 100ml EDP
Givenchy Pi de Givenchy Fraicheur (L) 100ml EDT
Givenchy- Amarige D'Amour (L) 100ml EDT
Givency – Extravagance (L) 100ml EDT
Givency – Organza First Light (L) 100ml EDT
Givency - Organza (L) 100ml EDP
Givency – Very Irresistible (L) 100ml EDT
Gucci - Envy Me (L) ( NO STOCK )
Hugo Boss – Deep Red (L) 90ml
Hugo Boss - Intense (Shimmer Edition) (L) 90ml EDT
Hugo Boss – Deep Intense (L) 90ml EDP
Issey Miyake (L) 100ml EDT ( NO STOCK )Issey Miyake Blue (L) 100ml EDT
Issey Miyake – Rainbow (L) 100ml EDT
Jean Paul Gaultier – Happy Edition (L) 100ml EDT
Kenzo Summer (pink) (L) 100ml EDP
Kenzo Summer (yellow) (L) 100ml EDP
Kenzo - Flower (L) 50ml EDT
Kenzo – Flower Red (L) 50ml EDT
Kenzo – Limited Edition (white) (L) 50ml EDT
Lacoste - Pour Femme (L) 90ml EDP
Lacoste - Touch of violet (L) 90ml EDT
Lacoste - Touch of pink (L) 90ml EDT
Lancome – Attraction (L) 100ml EDP
Lancome - Miracle (L) 100ml EDP
Lancome - Poeme (L) 50ml EDP
Lancome - Magic (L) 100ml EDP
Lancome - Tresor (L) 100ml EDP
Louis Vuitton - LV white (L) 100ml EDP
Luca Bossi - In Love Again (L) 100ml EDT
Nina Ricci – Premier Jour (L) 100ml EDP
Ralph Lauren - Polo Sport (L)
Ralph Lauren -Style (L) 125ml EDP
Ralph Lauren - Glamourous (L) 100ml EDP
Ralph Lauren Blue (L) 100ml EDT
Tommy Girl (white box) (L)
Tommy Girl Cool (L) 100ml Cool Spray
Tommy Hilfiger - Tommy Girl (L) 100ml EDP
Tommy Girl Summer (L) 100ml Cologne Spray
T-Girl - Tommy Hilfiger (L) 100ml EDT
Versace – Red Jeans / (L) 100ml
Blue Jeans (L)
Versace - Woman (L) 100ml EDP
Versace - Emotional (L) 100ml
Christian Dior - Jadore (L) 100ml edp
Dolce & Gabbana (L) 80ml edp
Dolce & Gabbana - Red (L) 100ml edt
Guerlain - Samsara (L) 100ml edp
Dunhill - Desire (L) 75ml edt
Givenchy - Into the blue (L) 50ml edt

ITEMS (BRANDS) Men(M) ML Eau de parfum(edp/ Eau de Toilette (edt)

Aigner In Leather (M) 100ml EDT
Alfred Dunhill (M) 100ml EDT
Aramis - Life (M) 100ml EDT
BLV – Pour Homme (M) 75ml
Brut (M) 100ml
Burberry - Week End (M) 100ml EDT
Burberry - Light (M) 100ml EDT
Burberry - Touch (M) 100ml EDT
Calvin Klein - Eternity
Calvin Klein - Enternity Summer (M) 100ml EDT
Calvin Klein - CK Be unisex
Calvin Klein - CK One unisex 100ml EDT
Calvin Klein - Red Hot Edition 100ml EDT
Calvin Klein - Escape (M) 100ml EDT
Chanel - Allure Homme (M) 100ml EDT
Chanel – Platinum Egoiste (M) 100ml EDT
Christian Dior - Fahrenheit (M) 100ml EDT
Clinique – Happy (M) 100ml EDT
Coco – de mademoiselle (Black) (M) 100ml EDP
Davidoff - Cool Water (M) 125ml EDT
Davidoff - Echo
Davidoff Coolwater Lim Edition
Davidoff – Cool Water Deep (M) 100ml EDT
Dolce & Gabbana - Masculine (M) 100ml EDT
Dunhill - Xcentric
Dunhill – Desire Blue (M) 100ml EDT
Dunhill – Desire Red (M) 100ml EDT
Escada- Magnetism (M)
Estee Lauder - Intuition (M) 100ml EDT
Estee Lauder – Pleasures (M) 100ml Cologne Spray
Giorgio Armani – Aqua D Gio (M) 100ml EDT
Giorgio Armani - Mania (M) 100ml EDT
Givency – Blue Label (M) 100ml EDT
Givenchy- Pi (M) 100ml EDT
Givency - Pour Homme (M) 100ml EDT
Guy Laroche - Drakkar Noir (M) 100ml EDT
Hugo Boss- Baldessarini (M) 75ml eau cologne
Hugo Boss – Dark Blue (M) 125ml EDT [color=red]( NO STOCK)

Hugo Boss - Edition (M) 90ml EDT
Hugo Boss – In Motion (M) 90ml EDT
Hugo Boss- Soul 90ml EDT
Hugo Boss – Sport Green (M) 100ml EDT
Issey Miyake – L’Eau D’ Issey (White) (M) 125ml EDT
Issey Miyake – L’Eau D’ Issey Red (M) 125ml EDT
Issey Miyake – L’Eau D’ Issey blue (M) 100ml EDT
Jaguar (M) 50ml EDT
Jaguar Performance (M) 100ml EDT
Joop - Homme (M) 125ml EDT
Kenzo – Kenzo Air (M) 100ml EDT
Kenzo – Pour Homme (M) 100ml EDT
Kenzo - Pour Homme2 (M) 100ml EDT
Lacoste – Booster (M) 125ml EDT
Lacoste – Pour Homme (M) 100ml EDT
Lacoste – Red Style in Play (M) 100ml EDT
Lancome – Miracle Homme (M) 100ml EDT
Loius Vuitton - LV black (M) 100ml EDP
Paco Rabanne – Paco XS (M) 100ml EDT
Ralph Lauren – Extreme (M) 100ml EDT
Ralph Lauren – Polo Blue (M) 125ml EDT
Ralph Lauren – Polo Green (M) 125ml EDT
Ralph Lauren – Polo Sport (M) 125ml EDT
Tommy Hilfiger – Tommy Hilfiger (M) 100ml cologne spray
T by Tommy hilfiger (M) 100ml EDT
Versace – Blue Jeans (M) 100ml EDT
Versace - Dreamer (M) 100ml EDP
Versace – Emotional (Unisex) 100ml EDT
Aramis - 900 (M) 100ml eau de cologne
Armani - Pour Homme (M) 100ml Natural Spray
Benetton - Cold (M) 100ml edt
Blue Eternity (M) 100ml edp

Pliss don't hesitate to call me........ [/color][/color]

All Perfume Standard Price is RM40.00
For Sabah & Sarawak is RM60.00 include the delivery charges..


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net